Belevingen & moodboard

Lees hier over de belevingen van Absolute Bliss Yoga cursisten

Wil jij ook jouw belevingen met Absolute Bliss yoga delen? Laat dan een berichtje achter in het gastenboek.

En hopelijk tot ziens weer op de mat!

Mariëtte

Absolute Bliss

Deel uw beleving!

 
 
 
 
Bedankt!
41 entries.
Anoek
Mariëtte is een ervaren en deskundige yogadocente. Naast haar rustige begeleiding tijdens de les, geeft ze ook achtergrond informatie over de yogahoudingen en meditatie, zodat we nog bewuster worden van hetgeen we doen met ons lichaam en geest. Verder vind ik haar een lieve en betrokken vrouw, die met een grote glimlach haar werk doet.
Claudia
Mariëtte zorgt ervoor dat haar lessen toegankelijk zijn, door duidelijke instructies te geven en persoonlijke aandacht voor iedereen. Door haar persoonlijkheid durf je jezelf te zijn en zijn haar lessen een veilige plek om te ontspannen. Mariëtte, bedankt voor de positieve energie die elke week weer geeft.
Wylene
Mariëtte is een ervaren en prettige yogadocente. Ze geeft een duidelijke uitleg met hier en daar wat humor. De sfeer is ongedwongen en heerlijk relaxed. De ruimte is mooi en knus. Een echte topper 😉
Aureliana
Dank je wel lieve Mariette, dat ik mezelf weer lenig voelde tijdens jouw yogales met pittige meditatie. Mijn poses zagen er waarschijnlijk niet uit daarentegen voelde ik mij vrouwelijk, krachtig en sterk. Veel liefs en tot gauw!
Froukje
Mariette heeft een speciale cursus Seniorenyoga gevolgd, waarvan wij nu de goede vruchten plukken. Ik bewonder haar om haar stralende "presence", inlevingsvermogen en spiritualiteit. Ga zo door!
Vivette
Lieve Mariette, Dank voor de sublieme yogalessen, het leert ons dieper adem te halen en brengt ons weer terug naar het natuurlijke ritme van ons lichaam en onze geest. Na de meditatie ben ik volledig ontspannen. Yoga is echt een geschenk voor me, ik word er blij en gelukkig van. Dank je wel!!!!!!
Krista
Al meer dan een jaar volg ik yogalessen bij Mariëtte. Tijdens de lessen creëert Mariëtte een fijne, open sfeer. Ze toont veel belangstelling voor haar cursisten en stelt hen op hun gemak. Ze geeft goede instructies bij het uitvoeren van de oefeningen en legt uit welk effect deze op je lichaam hebben. De ontspannende oefeningen en de meditatie zorgen er altijd voor dat ik heerlijk relaxed naar huis ga!
Anna
De yogalessen van Mariëtte zijn fysiek heel effectief en mentaal heel ontspannend. Ideaal dat ze anderhalf uur duren; een uur yoga en tot slot een half uur geleide meditatie. Na afloop ben je totaal ontspannen en klaar om je bed in te duiken...Mariëtte geeft de lessen met veel humor en improvisatietalent, in een relaxte sfeer. Alles kan maar niets moet. Geschikt voor nuchtere mensen die gewoon een wat soepeler lijf willen maar ook voor diegenen die zich heel diep in de spirituele kant van yoga willen verdiepen.
Jet
Jouw yoga geeft me rust en ik kan me beter concentreren.
Riet
Voor mij door hoge leeftijd geen mat, maar een stoel. Door de deskundige leiding van Mariëtte gaat dit heel goed. en ben ik na de les en meditatie heel ontspannen. Hulde voor haar creativiteit en begeleiding.
Monique
Tot vanavond op de yogamat ! Wat is er nog leuker om de dag te beginnen met zoveel enthousiasme. Mariette is een heel fijne en goede yoga docente. Enthousiast en vol met passie geeft zij yogales. Voor de zomer van 2016 heb ik me ingeschreven voor de groepslessen bij Absolute Bliss Yoga. (ben inmiddels met de tweede reeks yogalessen begonnen). Toch een beetje zenuwachtig wat me te wachten stond heb ik eerst een proefles genomen. Het was een drukke les. Met veel plezier deed ik mee met alle rekkende, strekkende en gapende deelnemers die zo te zien al wat meer ervaring hadden. Na 90 minuten yoga poses en meditatie voelde ik me aangenaam relaxed. Ik voelde me zo licht als een veertje! Dit ga ik vaker doen! Dank je wel Mariette, absolute bliss yoga, en ja, tot ziens op de yogamat.
Sabina
Ik ben werkzaam als commerciële medewerker in de verkoop en dit is een nogal stressvol beroep. Een paar maanden geleden ervaarde ik extra stress door de werkdruk en ging ik naar de huisarts voor een consult. In de wachtruimte heb ik een flyer van Absolute Bliss Yoga gevonden en dacht ik, waarom niet keertje even proberen:-). Ik maakte mij voordat ik mijn eerste yogales had al grote zorgen, want hoe wordt iemand als ik (heel extravert en ongeduldig) rustig op een matje? En dan ook nog de asana’s uitvoeren, en nog erger mediteren hahahaha. Ik was toch die stoere meid van fitness en hardlopen :-). Tot mijn verbazing doet yoga mij ontzettend goed, lessen van Mariette maken mij rustiger en lichamelijk kleine pijntjes van vroeger zijn verdwenen. Ook kan ik beter met stress omgaan door de ademoefeningen. Ik vind juist de combinatie met mediteren super relax en ontspannen. Mede hierdoor volg ik nu vanaf de eerste les meteen 2 keer per week de lessen van Mariette. Een echte aanrader juist voor de "onrustig"geesten :-). Lieve groetjes van Sabina
Mariska
Gister mijn eerste yogales gehad, ik heb dit als geweldig ervaren. Na een hele lange periode heb ik weer rust in mijn hoofd en lijf gevoeld. Ik ben dankbaar dat ik dit heb kunnen mee maken en dat Mariette mij over haar yoga lessen en ervaringen heeft verteld. Ik kijk nu al uit naar de volgende les!
Francisca
SOUND BLESSING - ROTTERDAM Sometimes I visit the yoga lessons of Mariette to surprise her and her students with a flash-mob-sound-blessing by me. After the Yoga exercises the body is more receptive for the sacred vibrations, and I enjoy it very much to add some extra love to their experience. Mariette is a great teacher and she has a very warm and open energy to share with the world.
Myreille
Inmiddels heb ik 2 yogalessen bij Mariëtte gevolgd en ik vond ze beide erg fijn. De 1e keer was ik na de les helemaal ontspannen en slaperig, ready to go to bed 🙂 De 2e keer begon ik de les met weinig energie en zelfs een beetje gestrest met als gevolg lichte hoofdpijn. Echter na de les voelde ik me als herboren, frisse energie, ontspannen en mijn hoofdpijn was verdwenen . Integrale yoga is echt een aanrader omdat je niet alleen bezig bent met de buitenkant, dus met de yogahoudingen maar alles krijgt even veel aandacht. It's a mind body & soul experience 🙂 Mariëtte is een prettige lerares daar ze ontspannen en duidelijk les geeft en je het gevoel geeft dat je in je eigen tempo en op je eigen level de les mag ervaren. Alles is goed. Bedankt lieve Mariëtte en tot dinsdag ! Xx
Fruszi
Since I live in Netherland I was looking for a yoga class where I can practice and connect with myself . My first yoga lesson was in the Zuidpark. There was nobody who I knew but I felt like i already knew them before. After we had the practice in the nature I knewn that Mariette is going to become my yogamaster in Netherland. I learnt that it doesnt matter who many different languages are all over the World... we still speak the same... and there is what I call LOVE. Thank you so much for this experience to you and to my yogamates. I wish you to finish... what you have started.
Anton
Afgelopen donderdag 16 Juni 2016 mijn 3e les gehad bij Mariëtte. Het was weer een fijne en ontspannen les. Haar uitleg over de oefeningen ervaar ik als aangenaam en helder. De meditatie oefening aan het einde van elke les is ook fijn. Voel me als herboren na de sessie. We werden ook donderdag aangenaam verast door Mariëtte, ze had Francisca uitgenodigt om een Sound Blessing te komen geven. Een verassing was het zeker. Dit was mijn eerste ervaring met een Sound blessing. Door deze fijne ervaringen kan ik dit ook iedereen aanraden. Dus Mariëtte blijf lekker doorgaan zoals je nu bezig bent.....en blijf ons verassen 😉 Namaste~
Shan'A
Afgelopen donderdag, 14 april 2016, heb ik een heerlijke en zwaar ontspannende yogales van Mariette mogen bijwonen. Het is namelijk al een hele tijd dat ik zeg dat ik eraan moest beginnen sinds mijn levensstijl steeds meer ontspanning vraagt. Maar ik ben letterlijk om en ben de komende lessen er gewoon weer bij. Namaste … Shan'A
Dave
yoga eerste paasdag @freshii rotterdam First I want to thank you Mariette for this amazing experience I've had in your class. I've never experienced this kind of emotion at any yoga before. I felt really blessed by only being mindfull of my breath and getting in touch with my authentic self. It was so still that i felt the need to cry, and its bin a long time ago for me that I felt so emotional. I really needed this. Can't wait for the next one hopefully here in Amsterdam. Thanx and a lots of love ❤ hugs and happiness Namaste
Phyllis
Gisteravond super fijne yoga sessie! Precies wat we nodig hadden. Relaxation! Super mooie ruimte, niet te massaal, lekker knus! Mariette je voelbare liefde voor mens en yoga kun je mooi en duidelijk vertalen naar heldere uitleg van de oefeningen. Volgende week zijn wij (Bix en ik) graag weer van de partij! Absolute Bliss Yoga is absoluut een Aanrader♡